Звернення споживачів, повідомлення споживачів про належність споживача до захищеної категорії приймаються за тел. +38 066 718-90-68, email: zsn_lombard@ukr.net або адресою 88000, Закарпатська область, м. Ужгород, пр. Свободи буд. 28, прим. 35
Плати онлайн

Система лояльності

Дисконтна система в "МІСЬКОМУ ЛОМБАРДІ» представлена 4 видами карток постійного клієнта: СТАРТОВА, СРІБНА, ЗОЛОТА та V.I.P.

Дані картки дають ряд переваг своїм власникам, а саме - більшу суму кредиту і менший відсоток за користування кредитом.

Усім новим клієнтам ломбарду дарується стартова картка при проведенні першої фінансової операції. Дає можливість економити 5% платежу за користування кредитом, а також отримувати більшу суму на руки.

Срібна картка видається власникам стартової дисконтної картки при накопиченні 200 бонусів. До уваги беруться бонуси, які нараховувалися Вам протягом всієї кредитної історії. Використання срібної картки дає можливість економити 10% платежу за користування кредитом, а також велику суму на руки.

Золота картка видається власникам срібної дисконтної картки при накопиченні 600 бонусів, при відсутності договорів, заставне майно за яким не було викуплено. Дає можливість економити 15% платежу за користування кредитом, а також дозволяє отримувати найвищу суму на руки.

V.I.P. картка видається власникам золотої дисконтної картки за рішенням керівництва компанії при умові відповідності клієнта певним вимогам та надає можливість кредитування на спеціальних індивідуальних умовах.

УВАГА!!!

Визнаємо дисконтні картки інших ломбардів. Якщо Ви клієнт іншого ломбарду і маєте відповідні знижки на обслуговування, ми готові запропонувати Вам адекватні умови.

Підтримка клієнтів (050) 372-77-22
×
Заявка



Увага! Для того щоб відправити заявку Вам необхідно заповнити усі поля.

×
Розрахунок відсоткової ставки

Відсоткова ставка складає:

1.0 %